Sidevisninger i alt

mandag den 21. marts 2011

Indhold i mine kager

Jeg bliver ofte spurgt, hvad jeg bruger af bunde og fyld i mine kager, så her vil jeg prøve at lave et overblik.

Bunde:

Lyse bunde
Chokoladebunde
Hasselnøddebunde
Mandelbunde
Valnøddebunde

Frugtmousse:

Jordbærmousse
Hindbærmousse
Mangomousse
Brombærmousse
Jordbær/rabarbermousse
Appelsinmousse
Citron/lime mousse

Chokoladefyld:

Lys chokolademousse
Mørk chokolademousse
Hvid chokolademousse
Creme med skildpadder, Daim, frøer eller anden yndlings-chokolade
Toblerone-creme
Rutebils-skum
Karameltrøffel

Andet:

Hjemmelavet vanlije creme
Hjemmelavet syltetøj
Frisk frugt
Hyldeblomstmousse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar